تجمع دانشجویان و اساتید مشهد در محکومیت برخورد با دانشجویان و اساتید آمریکایی حامی فلسطین مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) اژه‌ای: امروز یکی از مسائل مهم کشور و مردم، مقوله عفاف و حجاب است وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشور‌های غربی علیه نیرو‌های مسلح ایران واکنش نشان داد ادامه حملات رژیم صهیونیستی در غزه و افزایش تعداد شهدا رئیس‌جمهور آلمان کنفرانس درباره جنگ غزه را لغو کرد تاکید شی جین‌پینگ و بلینکن بر تثبیت روابط آمریکا و چین با رویکردی مثبت و سازنده ویدئو | شناسایی و دستگیری ۷نفر از اراذل و اوباش در ارومیه امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد مقامات نظامی ایران و هند بر گسترش همکاری‌های دفاعی و نظامی تاکید کردند فرمانده گروه شهید دکتر حمزه صادقی مشهد: جبهه فرهنگی در خط مقدم قرار دارد رئیسی: ایران تحریم‌ناپذیر است | با اراده پولادین مردم تحریم‌ها به نتیجه نرسیده است وزیر دفاع روسیه: گروه‌های تروریستی مستقر در افغانستان تهدید اصلی آسیای مرکزی هستند علل هم‌پیمانی اردن با رژیم‌صهیونیستی روایت نماینده شهرآرا از دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب | متفاوت‌ترین سفر زندگی‌ام بود نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به رؤسای دانشگاه‌های آمریکایی در حمایت از غزه مذاکرات آشتی میان حماس و فتح به میزبانی چین برگزار خواهد شد مقاومت عراق درباره حمله به هدفی حیاتی در حیفا بیانیه صادر کرد یک هفته قبل از انتخابات زمان تبلیغات داوطلبان دور دوم بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید | عوارض نسل قدیم دارو‌های سرماخوردگی‌
سرخط خبرها

ماجرای عکس عجیب از درختان معلق در جنگ جهانی دوم چیست؟ + تصاویر

  • کد خبر: ۱۶۴۲۵۸
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۷
ماجرای عکس عجیب از درختان معلق در جنگ جهانی دوم چیست؟ + تصاویر
احتمالاً برای شما نیز عکس شگفت‌انگیز درختان شناور در جنگ جهانی دوم، جعلی به‌نظر می‌رسد اما این تصویر به‌هیچ‌وجه فوتوشاپ نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، عکس فوق که بخشی از آرشیو عکاسی نیروهای نظامی فنلاند است، خودرویی را نشان می‌دهد که در امتداد جاده حرکت می‌کند؛ جایی در چند کیلومتری مرز اتحاد جماهیر شوروی. نکته‌ی جالب و البته عجیب این عکس، ردیفی از درختان کاج است که معلق به‌نظر می‌رسند.

عکس درختان معلق را هنرمند فنلاندی به‌نام اسوالد هدنستروم در سال ۱۹۴۱ گرفت؛‌ زمانی‌ که کشورش تلاش می‌کرد در جنگ جهانی دوم، از خود دربرابر روسیه محافظت کند. یک‌ سال قبل‌ از ثبت این عکس، فنلاند موافقت کرده بود در کنار آلمان نازی بجنگد.

ماجرای عکس عجیب از درختان معلق در جنگ جهانی دوم چیست؟ + تصاویر

هدنستروم، تحت فرماندهی آلمانی‌ها می‌جنگید و با دیدن درختان شناور، تصمیم گرفت عکسی از آن‌ها ثبت کند.

براساس اعلام اطلس ابسکورا، درختان شناور به‌هیچ‌وجه فوتوشاپ‌ نشد‌ه‌اند و درواقع نوعی استتار هستند که فنلاند در طول جنگ جهانی دوم برای پنهان‌سازی جاده‌ها از آن استفاده می‌کرد.

ماجرای عکس عجیب از درختان معلق در جنگ جهانی دوم چیست؟ + تصاویر

سردرگم‌ کردن دشمن با درخت

 

پتاپیکسل می‌نویسد تقریباً ۷۵ درصد از فنلاند با درخت پوشیده شده است و این کشور تصمیم گرفت از منابع طبیعی خود به‌عنوان روشی برای استتار و دفاع در جنگ جهانی دوم بهره ببرد.

سرهنگ پتری جوکو، مورخ نظامی به اطلس ابسکورا می‌گوید: «فنلاندی‌ها بودجه‌ی زیادی برای استفاده از روش‌های استتار مصنوعی نداشتند و بنابراین از درختان، برگ‌ها و شاخه‌های آن‌ها برای گیج‌کردن دشمن بهره گرفتند.»

هدنستروم در توضیحی خود برای عکس درختان معلق می‌نویسد: «فنلاندی‌ها، جاده‌ی راته را که حدود ۱۰ کیلومتری روسیه قرار دارد، با کاج‌های آویزان در هوا استتار کردند زیرا درست در مرز بین دو کشور، برج دیده‌بانی‌ای وجود دارد که روس‌ها آن‌ را ساخته‌اند.»

درختان کاج از کابل‌هایی که به تیرک‌های سمت راست جاده متصل بودند، آویزان شدند. درختان به‌صورت استراتژیک در آنجا نصب شده بودند تا جلوی دید برج دیده‌بانی روسی را بگیرند.

اطلس ابسکورا در گزارشی اعلام کرده است درختان معلق، جاده را از دید هواپیما پنهان نمی‌کنند اما درصورتی‌که نیروهای روسی از برج مراقبت منطقه را مورد بررسی قرار دهند، فقط با ردیفی از درختان مواجه می‌شوند.

به‌هرحال، با مشاهده‌ی این منظره از سطح زمین، درختان به‌طرز عجیبی معلق به‌نظر می‌رسند. به‌دلیل زاویه‌ی عکس هدنستروم، کابل‌های ردیف اول درختان دیده نمی‌شوند.

در طول جنگ جهانی دوم، از درختان برای استتار تانک و توپخانه‌های سنگین نیز استفاده می‌کردند. علاوه‌براین از ورقه‌های سفید برای پنهان‌سازی وسایل نقلیه‌ در برف بهره می‌بردند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->